Zo verkoop je je huis

Een vraagprijs instellen, geïnteresseerde kopers aantrekken, de verkoop opvolgen, administratie afhandelen… Doet het je allemaal zuchten bij de gedachte alleen al? Het kan anders!

Ontdek in 10 stappen hoe wij je helpen je woning zo efficiënt mogelijk te verkopen. Of contacteer ons voor een verkennend gesprek. Helemaal vrijblijvend, uiteraard.

Stap 1

Gratis waardeschatting

Een succesvolle verkoop start met een correcte vraagprijs. We komen graag bij je langs voor een gratis en vrijblijvende waardeschatting. Zo weet je meteen hoeveel je woning écht waard is.

Stap 2

We stellen je dossier op

Zodra we van jou groen licht krijgen, brengen we samen met een door jou gekozen notaris de nodige attesten in orde. Denk aan bijvoorbeeld het EPC, de elektrische keuring, de stookolietankkeuring, het bodemattest, de vastgoedinformatie, het asbestattest en het kadaster. Zo kan jij je volledig focussen op wat voor jou écht belangrijk is.

(Wist je trouwens dat we bepaalde attesten ook volledig terugbetalen? Informeer ernaar bij onze specialisten!)

Stap 3

Je woning voorbereiden op de verkoop

De eerste indruk telt. Daarom raden we verkopers altijd aan hun woning een grondige poetsbeurt te geven vóór er foto’s genomen worden. Iedereen laat zich graag van z’n beste kant zien, toch?

Stap 4

Geflitst!

We sturen een professionele fotograaf op pad. Deze zal je huis of appartement zo mooi mogelijk in beeld brengen. Afhankelijk van het type vastgoed verzorgen we ook een virtuele tour of drone- en mastfotografie. Tot slot plaatsen we ook borden: je vastgoed staat nu écht te koop!

Stap 5

Je woning in de spotlights

Wie ‘huis verkopen’ zegt, zegt ook ‘adverteren’! Dankzij onze succesvolle en gerichte marketingstrategie slagen we erin om een kwart van onze panden binnen de 2 weken te verkopen.

Daarnaast plaatsen we je pand op verschillende kanalen, waaronder drukbezochte portaalwebsites zoals Immoweb, Zimmo, etc. Via onze eigen website bereik je bovendien maandelijks meer dan 3.000 unieke bezoekers

Stap 6

Begeleiding van kandidaat-kopers

Zodra kandidaten zich aanmelden, start het échte verkoopproces. Ook hier kan je met een gerust hart achterover leunen: onze medewerkers bezitten over de nodige vaardigheden en expertise om kandidaat-kopers te begeleiden van A tot Z. Kortom, we zijn een echte one-stop shop voor jouw vastgoed!

Even tussendoor: zo verkoop je aan de vraagprijs… Solden? Daar doen we niet aan mee. Door rechtstreeks te bemiddelen met kandidaat-kopers kunnen we 80% van ons aanbod verkopen aan de vraagprijs. Vergeet niet: een woning is pas verkocht als het ook op papier staat!…en kies je voor financiële zekerheid!Je wil zeker zijn dat de kandidaat-koper je woning koopt. Wij ook. Daarom zetten we actief in op financiële begeleiding. Wie bijvoorbeeld geen woonkrediet krijgt bij de eigen bank wordt doorverwezen naar een van de banken waar we mee samenwerken.

Stap 7

Jouw vraagprijs, ons doel

Verkopen doen we nooit aan de eerste, de beste. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise weten we hoe we je woning kunnen verkopen aan de vraagprijs. In 80% van de gevallen lukt dat ook. Een percentage om trots op te zijn!

Stap 8

Onze paralegal stelt het compromis op

Zodra we de perfecte kandidaat-koper gevonden hebben, zetten de nodige administratie in gang. Ons team bestaat uit zowel vastgoedexperten als in-house paralegals. Die stellen het compromis op en sturen het document naar jouw notaris en de notaris van de kandidaat-koper. Wij brengen je op de hoogte zodra het compromis goedgekeurd wordt door beide notarissen.

Stap 9

Tijd voor bubbels

En dan is het zover: je woning is verkocht en dat mag gevierd worden! We nodigen je met plezier uit voor een glaasje bubbels bij ons op kantoor. Uiteraard ná het ondertekenen van het compromis.

Stap 10

Notariële akte

Wij bezorgen alles aan de notaris en blijven ter beschikking van de kandidaat-koper.

Klinkt als iets voor jou?

Maak een vrijblijvende afspraak om je project te bespreken! We maken graag tijd voor je vrij.

Uw pand verkopen